BLOG

Zoeken

Lieve mensen wilt u onze overheerlijke babrantse 'n Dungense Dame worstenbroodjes graag online bestellen en thuis ontvangen? Dat kan! We werken samen met Lindenhoff in Baambrugge. Lindenhoff bezorgt onze heerlijke duurzame worstenbroodjes in heel Nederland, van Den Bosch tot Amsterdam en delen van België. Verras je familie en vrienden of collega's met deze overheerlijke delicatesse. Heerlijk bij de koffie of met een biertje en zeer geliefd bij kinderen.


Klik op de foto voor thuisbezorgen
Weekblad de Brug 7 Mei 2020

Den Dungen - Zonnebloem Den Dungen zorgt dat mensen met een beperking kunnen deelnemen aan de maatschappij. "Op dit moment moeten we creatief zijn met onze activiteiten" zegt Rien Meulenbroek, voorzitter van Zonnebloem Den Dungen.

"Gewoonlijk bezoeken de tweeëntwintig vrijwilligers onze gasten maandelijks" zegt voorzitter Rien Meulenbroek. "In tijden van Corona moeten we alternatieven bedenken om contact te houden met onze gasten. We benaderen ze telefonisch of sturen een kaart. Daarom ben ik zo verheugd dat Margriet Cooymans van 'n Dungense Dame worstenbroodje en Ton Coooymans van Cooymans Vlees uit Den Dungen, onze gasten en vrijwilligers trakteren op 'n Dungense Dame worstenbroodje!


Tevens een mooie gelegenheid voor onze vrijwilligers om een praatje te maken met hun gasten. Zo kunnen we zorgen voor een bijzonder moment en meteen polsen hoe het met iedereen gaat. Heel belangrijk!". "Een worstenbroodje zorgt voor een moment van gezelligheid en dat is wat we nodig hebben in tijden van Corona, waarin vooral de ouderen en mensen met een beperking zwaar getroffen worden", benadrukt Margriet Cooymans.


Rien Meulenbroek reikt samen met Margriet Cooymans bij verzorgingshuis Litserborg met de Jacobus kerk op de achtergrond de worstenbroodjes van 'n Dungense Dame uit aan de vrijwilligers. Nog dezelfde middag gaan de vijwilligers langs bij hun gasten en zullen ze zorgen dat er genoten kan worden van de heerlijke worstenbroodjes.

Deze heerlijke culinaire worstenbroodjes zijn in Den Dungen verkrijgbaar bij Slagerij Jan van de Ven op de Bosscheweg en bij Jumbo op het Maaskantje.


https://www.janenjanmedia.nl/2020/05/worstenbroodjes-voor-zonnebloem-den-dungen/


Samen 'n Dungense Dame worstenbroodje eten is een eeuwenoude traditie. Tradities en rituelen vervullen een belangrijke functie voor zowel jong als oud met name in deze moeilijke tijd met het Coronavirus tijdens Pasen. Zo ook voor de ouderen van Zorggroep de Vechtstreek gelegen in Breukelen, Kockengen en Loenen aan de Vecht. Gelukkig hebben we bewoners en medewerkers blij kunnen maken met 'n Dungense Dame worstenbroodje, een hart onder de riem, houdvol lieve mensen! Directeur Jeroen Schackman en Margriet Cooymans

#worstenbroodje #dungensedame #brabantsworstenbroodjeamsterdam

Lion Webdesign