top of page
Zoeken
  • Foto van schrijver Margriet Cooymans

Worstenbroodjes voor Zonnebloem Den Dungen

Weekblad de Brug 7 Mei 2020

Den Dungen - Zonnebloem Den Dungen zorgt dat mensen met een beperking kunnen deelnemen aan de maatschappij. "Op dit moment moeten we creatief zijn met onze activiteiten" zegt Rien Meulenbroek, voorzitter van Zonnebloem Den Dungen.

"Gewoonlijk bezoeken de tweeëntwintig vrijwilligers onze gasten maandelijks" zegt voorzitter Rien Meulenbroek. "In tijden van Corona moeten we alternatieven bedenken om contact te houden met onze gasten. We benaderen ze telefonisch of sturen een kaart. Daarom ben ik zo verheugd dat Margriet Cooymans van 'n Dungense Dame worstenbroodje en Ton Coooymans van Cooymans Vlees uit Den Dungen, onze gasten en vrijwilligers trakteren op 'n Dungense Dame worstenbroodje!


Tevens een mooie gelegenheid voor onze vrijwilligers om een praatje te maken met hun gasten. Zo kunnen we zorgen voor een bijzonder moment en meteen polsen hoe het met iedereen gaat. Heel belangrijk!". "Een worstenbroodje zorgt voor een moment van gezelligheid en dat is wat we nodig hebben in tijden van Corona, waarin vooral de ouderen en mensen met een beperking zwaar getroffen worden", benadrukt Margriet Cooymans.


Rien Meulenbroek reikt samen met Margriet Cooymans bij verzorgingshuis Litserborg met de Jacobus kerk op de achtergrond de worstenbroodjes van 'n Dungense Dame uit aan de vrijwilligers. Nog dezelfde middag gaan de vijwilligers langs bij hun gasten en zullen ze zorgen dat er genoten kan worden van de heerlijke worstenbroodjes.

Deze heerlijke culinaire worstenbroodjes zijn in Den Dungen verkrijgbaar bij Slagerij Jan van de Ven op de Bosscheweg en bij Jumbo op het Maaskantje.


https://www.janenjanmedia.nl/2020/05/worstenbroodjes-voor-zonnebloem-den-dungen/

55 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page